ŠPANŠČINAZakaj se učiti španščino?

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

GLAVNI RAZLOGI ZA UČENJEŠpanščine

Španščina je uradni jezik v kar 21 državah in predstavlja materni jezik več kot 500 milijonom ljudi s celega sveta. Prisotna je na vseh področjih življenja. Tako postaja znanje španščine v zadnjih letih pri nas zaželeno in priljubljeno tudi zato, ker se je po izkušnjah številnih tečajnikov naučimo hitreje kot nekaterih drugih jezikov.

Vlaganje v znanje tujih jezikov je zagotovo naložba za prihodnost, ki se bo obrestovala. Učenje jezika spodbuja razvoj intelektualnih zmožnosti in predstavlja dobro popotnico v življenju. Znanje španščine omogoča možnost študija v tujini, obenem pa se boste laže prilagodili novemu okolju in kulturi.
Konkurenčni boste na kariernem področju, saj vas bodo ljudje prej opazili, zaposlitev pa boste laže pridobili tudi na globalnem trgu. Znanje španščine predstavlja tudi poslovno priložnost, saj boste svojo dejavnost laže razširili v tujino in osvojili španski in latinskoameriški trg, pri čemer je slednji eden izmed najhitreje rastočih na svetu.
In ne nazadnje, na potovanjih v špansko govorečih deželah boste laže navezali stik z domačini, sproščeno uporabljali pogoste fraze, vprašali za pot, rezervirali hotel, naročili kulinarične specialitete in se pogajali pri nakupih.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Še par razlogov za španščino

Še nekaj razlogov za učenje španščine

https://spanscina.eu/wp-content/uploads/Latino-ameriska-glasba-plesi.jpg

LJUDI

V mednarodni komunikaciji je drugi najpogosteje govorjeni jezik takoj za angleščino. Španščina postaja jezik prihodnosti, saj število govorcev hitro narašča.

https://spanscina.eu/wp-content/uploads/Latino-ameriski-pevci.jpg

PRILOŽNOST

Poslovneži zaradi hitro rastočega trga vse bolj sodelujejo z latinskoameriškim trgom, ostali pa si za oddih želimo odkrivati čare špansko govorečih dežel.

https://spanscina.eu/wp-content/uploads/Latino-ameriska-kultura.jpg

KULTURA IN DOŽIVETJA

Španščina med drugim predstavlja jezik veselja in strasti, saj izžareva energijo španskih in latinskoameriških narodov, temperamenta in načina življenja.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Tečaji španščine LUNA
Izboljšajte svojih jezikovnih spretnosti in se prijavite na naše tečaje španščine danes!
051 82 40 40
info@spanscina.eu